抹茶ブームが絶好調を迎えています。
日本の伝統である抹茶が国内外で多くの人々に愛され、
その人気はとどまるところを知りません。
今回はタイのお客様から現地の写真をシェアして頂きました。
八女抹茶をふんだんに使った抹茶菓子、これからも進化し続けていきます
This centuries-old Japanese tradition has become a global phenomenon, with matcha-infused products popping up in cafes, restaurants.
Matcha has found its way into ice creams, cakes, smoothies, and even savory dishes like pasta and sauces. Its distinct earthy and slightly sweet flavor adds a unique twist to various culinary creations.
One of our clients in Thailand shared their lovely Matcha sweets.
For sure there will be more Matcha revolutions with no doubt.
世界的美食版圖上,一抹淡雅的綠色正悄然引領潮流,那就是日本的瑰寶-抹茶。
從古老的茶道藝術到現代的甜點風尚,抹茶以其獨特的魅力,在世界各地備受矚目。
尤其在製作甜品時,抹茶的香氣和風味與奶油、巧克力、水果等完美融合,創作出各種令人垂涎的甜點,不僅滿足了味蕾,更是一種視覺上的享受!
相信在未來的歲月裡,抹茶將繼續以其獨特的魅力,締造更多精彩的生活藝術!