実は緑茶は低温で淹れると、
カテキン、テアニンとビタミンCが抽出されやすく、
甘みと旨み成分を存分楽しめる飲み方があります✨💕
また、緑茶に含まれている成分は、こんな効果がある!
カテキン➡免疫力を高める🌞
テアニン➡リラックス作用があり、ストレス軽減や睡眠の質を高める🌙
ビタミンC➡抗酸化作用、抗炎症作用があり、肌の調子を整える🌟
暑い日に、キンキンに冷やした緑茶をどうぞ💕
Little tidbits of information about Green Tea!
When green tea is brewed at a low temperature,
Catechin, theanine and vitamin C are easily extracted!
Also, this is a way to enjoy the maximum of sweetness and umami of green tea✨💕
The nutrient ingredients contained in green tea have the following effects,
Catechin ➡ Boosts immune system 🌞
Theanine ➡ Relieve stress and reduce anxiety🌙
Vitamin C ➡ Antioxidant, anti-inflammatory🌟
Drink a cup of tea to cool down your body in Summer!
天氣熱了,喝一杯冰茶透清涼☺
其實,低溫沖泡綠茶時,
兒茶素、茶氨酸和維生素C比較能被沖泡出來,
因為也更能充分品嚐到綠茶的鮮味和甜味✨💕
此外,綠茶中含有的成分
兒茶素➡增強免疫力🌞
茶氨酸➡放鬆、減輕壓力、改善睡眠品質🌙
維生素C➡抗氧化作用,調理肌膚🌟