
秋の終わりに熟成茶を一杯
新茶と言えば4月から5月にかけて収穫されますが、
その新茶をゆっくりと眠らせることで生まれる芳醇で豊かな香りが特徴の一品です。
熟成した秋の味わいを一杯いかがでしょうか?
お茶村では今秋の季節に合わせ、じっくり熟成させた深みのある「生粋」🍵と
強火で焙煎し、深蒸し茶「秋茶ものがたり」を販売しております。
深みのある『生粋』と秋を奏でる『秋茶ものがたり』をお口のなかに一杯。
秋の味覚を楽しんでいただけましたら幸いです。
Tea of autumn
Speaking of new tea, people may think of summer at the first moment,
but, do you know the attraction of autumn tea?
Storing the new time in cool temperature and ferment it slowly (until autumn) to brew a mellow ripening flavor and taste.
Ochamura well-using the ripening flavor to make two kinds of new products for autumn, the “Kissui”, a deep and rich flavor which is perfect for autumn, and “The story of autumn tea”, roasted on high heat to make a strong flavor and umami (deliciousness). Enjoy the taste of autumn, you must try our teas.
秋季限定茶
想必大家都知道夏季所採摘的新茶風味最為鮮甜芳香,但您知道經低溫熟成後的秋季茶,
別有一番風味嗎?
御茶村融合秋天的概念,將夏天採收的茶靜置熟成,充分運用其特殊的風味,所推出的「生粋」商品,風味有深度,富含熟成的獨特香氣;「秋茶物語」商品則是以大火烘焙,帶出濃郁的口感。
品嚐此兩款秋季茶,為您的秋天帶來另一股新的氣息!