
福岡県飯塚市にある(株)KAREN様の飲食事業の一つ「もとふじや」から大石茶園の茶師が厳選した抹茶とほうじ茶を使用した自信作が発売❗️😋 「わらび餅入り八女抹茶ラテ」&「わらび餅入りほうじ茶ラテ」
八女茶を使用した香り豊かなラテ、キビ砂糖を煮詰めて作ったシロップ、絶妙なぷにぷに食感のわらび餅、大石茶園ともとふじやのこだわりが詰まったコラボ・デザートドリンクです。
ぜひ堪能してみてください!
テイクアウトあります😍飲食店の皆様頑張ってください❗️応援しています‼️
Collaboration with Moto-Fujiya!
The dessert menu planner of Moto-fujiya using all of their effort to bring you this new style of drink, "Yame Matcha Latte with Warabi Mochi" & "Hojicha Latte with Warabi Mochi"
Both of Matcha and Hojicha are carefully made by our tea master, so that you may find an enjoyable fragrance while drinking.
Also, the chewing texture is also another charming feature for you to discover.
You can only find this unique drink at Moto-fujiya. *Warabi mochi is a traditional Japanese dessert made from bracken starch, soybean flour and topped off with syrup
大石茶園和Moto-fujiya的聯名新商品!
本公司茶師嚴選的抹茶和焙茶,並由Moto-fujiya的食品開發人員所研發的新商品,
「八女抹茶葛餅拿鐵」和「焙茶葛餅拿鐵」。 八女茶的茶香配上熬煮的蔗糖焦香,並加上Q彈的葛餅,絕妙的組合,新式飲品,盡在福岡縣飯塚市的Moto-fujiya.
葛餅亦指用葛根粉掝上糖和熱水,充分攪拌將其煉至成半透明狀,待冷卻後拌上黑糖漿及黃豆粉的道地日本和菓子之一。